Home » Români de pretutindeni » Domnule Ponta vă rugăm să il trimiteți pe Stanoevici înapoi în Franța

Domnule Ponta vă rugăm să il trimiteți pe Stanoevici înapoi în Franța

Inițial, gestul de a numi la conducerea nou înfințatului Minister pentru românii de pretutindeni un personaj neimplicat politic a părut una excelentă. Vestea că respectivul a locuit foarte mulți ani în Franța ne-a făcut să credem că omul chiar înțelege problemele românilor care trăiesc departe de casă. Dacă prestația  ministrului  Stanoevici în timpul mandatului a fost una mediocră cea din ultimile zile a fost de-a dreptul aberantă. A reușit să enereveze deopotrivă, atât românii din diaspora cât și pe cei din țară. Chiar și membrii PSD se întreabă de ce ține atât de mult acest domn să distrugă campania electorală a pardidului. În mod normal departamentul pe care acesta îl conduce arfi trebuit să informeze corect atât Guvernul cât și opinia publică despre problemele românilor din afara granițelor țării!

Nu-i facem nici un proces de intenție domnului Stanoevici. La ce afirmații a făcut despre românii care au stat ore în șir la coadă să voteze nici măcar nu merită. Singurul lucru pe care îl solicităm este ca domnul Stanoevici să fie trimis, în ziua votului, la Paris, să stea la coadă alături de românii din Franța. Apoi, indiferent de rezultate, să mai fie lăsat să mai stea încă 20 de ani pe acolo poate va înțelege macar o mică parte din problemele românilor de pretutindeni.

 

loading...

Vezi și asta

O româncă și soțul ei, șoferi de TIR în Spania, nu mai trec de șase săptămâni pe acasă de teamă să nu-și infecteze copii

O șoferiță româncă de TIR face curse în Italia și nu a mai dat pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

espressocafe.ro