Antonescu a ajuns la vorba lui Tăriceanu: „Nu putem să fim PNL și să cântăm verde-nrourat. NU merge! ”

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu a explicat care este relația cu Klaus Iohannis și de ce refuză să îi fie alături în lupta pentru fotoliul de la Cotroceni.

Antonescu a declarat că opiniile și viziunile lui Klaus Iohannis sunt diferite de lucrurile pe care el le-a susținut de-a lungul timpului, făcând referire și la evenimentele din vara anului 2012, motiv pentru care ar fi un partener nepotrivit pentru Iohannis.

„Este o relație normală, nu e o relație de conflict, nu e nici o relație apropiată, în sensul că eu nu particip la actualul proiect. Asta nu înseamnă că am ceva împotrivă să iasă președinte. Am spus și în 2004 că domnul Năstase nu este varianta bună pentru România. Dar nu m-a văzut nimeni în campanie cu domnul Băsescu, nu împărtășeam, cum nu împărtășeșc nici acum, stilul, tipul de proiect. Mai sunt câteva lucruri: în toți acești ani, dintre care câțiva petrecuți cu Klaus Iohannis și luând câteva decizii importante prin consultare apropiate cu Klasu Iohannis, eu și cei din PNL am dus niște bătălii pentru o cauză în care am crezut. În proiectul și discursul lui Iohannis, inclusiv cu privire la întâmplările din 2012 și raportarea la anumite concepte și realități din politica românească sunt schimbate. Pentru mine nu s-au schimbat și, ca atare, aș fi un partener neadecvat”; a declarat Crin Antonescu.

Acesta a făcut referire și la alianța pe care PNL o are cu PDL, afirmând că lucrurile trebuiau să ia o altă turnură.

„Nu putem să ne numim PNL și să cântăm verde-nrourat. Asta nu merge. Ori una, ori alta”, a mai spus Antonescu.

 

 

Related Articles

2 COMMENTS

    • Tot il judecam pe Tariceanu. Dar oare nu este mai grav faptul ca o mana de oameni au distrus un partid istoric. Cum pot fi aprecati acei oameni care au injurat si blestemat PDL-ul ca apoi sa fuzioneze?

Comments are closed.

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri