VIDEO Declarațiile iresponsabile ale ministrului Stanoevici – “persoane care nu vorbeau romaneste au blocat sectiile de vot”

Inițial, gestul de a numi la conducerea nou înfințatului Minister pentru românii de pretutindeni un personaj neimplicat politic a părut una excelentă. Vestea că respectivul a locuit foarte mulți ani în Franța ne-a făcut să credem că omul chiar înțelege problemele românilor care trăiesc departe de casă. Dacă prestația  ministrului  Stanoevici în timpul mandatului a fost una mediocră cea din ultimile zile a fost de-a dreptul aberantă. A reușit să enereveze deopotrivă, atât românii din diaspora cât și pe cei din țară. Chiar și membrii PSD se întreabă de ce ține atât de mult acest domn să distrugă campania electorală a lui Ponta. În mod normal departamentul pe care acesta îl conduce ar fi trebuit să informeze corect atât Guvernul cât și opinia publică despre problemele românilor din afara granițelor țării!

Nu-i facem nici un proces de intenție domnului Stanoevici. La ce afirmații a făcut despre românii care au stat ore în șir la coadă să voteze nici măcar nu merită. Singurul lucru pe care îl solicităm este ca domnul Stanoevici să fie trimis, în ziua votului, la Paris, să stea la coadă alături de românii din Franța. Apoi, indiferent de rezultate, să mai fie lăsat să mai stea încă 20 de ani pe acolo poate va înțelege macar o mică parte din problemele românilor de pretutindeni.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri