Doi lideri ai PSD Italia îl trădează pe Ponta cu 4 zile înainte de alegeri

Claudiu Dospinoiu secretar executiv al PSD Italia şi Ciprian Constantin Manloiu prşedintele PSD Milano au declanşat, cu 4 zile înainte de alegeri un scandal pe funcţii în PSD Diaspora totul culminând cu atacuri dure la adresa Stelei Arhire, secretarul general PSD Diaspora. Chiar dacă cei doi s-au prezentat constant ca doi mari susţinători ai lui Victor Ponta, iniţierea unui scandal, pe care cei doi îl doresc de proporţii, în cadrul şi aşa puţinilor simpatizanţi ai PSD-ului din diaspora reprezintă practic o încercare de a distruge orice urmă de credibilitate a lui Victor Ponta în rândul românilor din Italia.

Orice membru al PSD, mai ales unul cocoţat într-o funcţie de conducere, ştie că problemele de partid se rezolvă în partid şi niciodată în public. Chiar dacă este necesară expunerea problemei în rândul opiniei publice, aceast demers nu se face niciodată în apropierea unui vot crucial pentru partidul care îl reprezintă şi pentru ţara pe care susţin că o iubesc atât de mult.

Dar care este principalul motiv care a dus la postările furibunde ale celor doi trădători ai PSD-ului în mediul online? Prezenţa, la Paris, într-o biserică, a Stelei Arhire şi a Cătălinei Ştefănescu, deputat de Teleorman şi discuţia acestora cu enoriaşii. Toată această discuţie a fost filmată şi a fost prezentată ca o interferenţă a politicului în zona bisericii. Ba chiar s-au subtitrat câteva huiduieli, deorece nu se auzeau prea convingător pentru a arăta ura românilor împotriva PSD. Claudiu Dospinoiu califică această prezenţă în biserică ca “o acţiune denigratoare la adresa PSD”

Ce se fac că au uitat cei doi lideri PSD din Italia este că Victor Ponta a fost prezent, în timpul campaniei, tot într-o biserică la Madrid. Prin urmare se manifestă într-un mod deschis şi fără echivoc împotriva lui Victor Ponta atât prin încercarea de a declanşa un scandal public în PSD cât şi prin atacul la prezenţa în rândul enoriaşilor români din Madrid şi Paris a reprezentanţilor PSD.

Dacă  mai punem la socoteală faptul că Dospinoiu şi Manoliu au pierdut la scor alegerile din Roma şi Milano, chiar dacă au pretins că au cea mai mare organizaţie a unui partid politic din Diaspora lucrurile stau rău pentru Victor Ponta în Italia.Bucurie mare în tabăra ACL….

Mai jos vă prezentăm print screenuri ale atacurilor celor doi la adresa PSD:

dospinoiu

manoliu -milano

Related Articles

19 COMMENTS

  • De duminica in coace toate televiziunile transmit apariția penibila pe care arhite a avuto in biserica din Franța
   Basisti sunteți voi ce mistificati tot ce nu va pica bine

  • Măi andrei fără nume de familie.
   Poate tu ești obișnuit să minți fără să clipești.
   Eu nu am fost coleg de navă cu băsescu.
   Ești complet în afara subiectului.
   Vorbește despre ce știi nu despre ce ți-ar place ție să fie.
   Și învață și să citești și să înțelegi ce citești, altfel nu vei rămâne decât un simplu lătrău de facebook.

 1. Dece prostia doare. Stau si îmi fac crruce… Cum un nene își pune poalele in cap, dintre turul 2 si cel de dinainte. Ca orice meseriaș, ma aștept ca Iohanis sa își infiltreze shpioni la dusman.daca nu e shpion, e ca la caragiale. Amice, ești idiot. Cînd vrei sa arați ca Ponta tre sa iasă președinte, si îți asumi unirea, faci ce trebuie ca oamenii sa știe ca Ponta e bun.sa analizam ce zice Manoliu si dospinoiu, oameni vechi in partid. Punctul 1. Banii care tre sa rezolve problemele , bani pe care centrul nu ii trimite plus stela care trebuie executata. In campanie. 3. Bani si materiale pe care nu le are.4 stela n.a fost executata la timp. 5. Bani de campanie, dați pe mici de partid.6. Stela dusa la biserica. Universul se învârte, pt domnii respectivi, intre stela si banii pe care nu ii trimite partidul. Personal, consider ca o campanie bine făcută este o campanie in care oamenii de valoare își demonstrează valoare prin ce stiu sa facă si nu prin vorbe.

 2. Apropo. Si cine a mai fost la biserica: Dragnea. Ponta. Tutuianu. Pop. Udrea. Basescu. Iohanis. Scuze, nu, Iohanis nu s-a dus la biserica.

 3. Asa au fost mereu PSD-istii de culoare din Italia. Ciolanul pe primul plan. Daca lucreaza cu ei Ponta isi merita soarta

 4. Prostia de însăilare de vorbe care se vrea articol despre o trădare care nu există are și un autor sau e scrisă de anonimul analist curajos și imparțial ?
  Când îți dai cu părerea despre vorbele altora ar trebui să ai minumul bun simț să-ti asumi prostiile pe care le scrii.
  Altfel, rămâi același nimeni semnatar anonim.

 5. Și într-adevar, cititul nu doare așa cum nici prostia nu doare, dar scrisul aiurea și faptele de vitejie la umbra anonimatului ar trebui să doară.

  • Prostia evident nu doare. Trece, uneori cu citit, ceea ce nu e cazul acuma, se pare. Daca a ataca pe cineva in campanie electorala, acel cineva fiind implicat in campania electorala prezidențiala a lui Ponta, in conditiile in care se presupune ca si arbore si Manoliu sunt 2 boi care ar trebui sa traga la aceeași căruța, daca nu e dovada de trădare, e dovada de prostie,sau, un pic mai elegant, de lipsa de strategie si de viziune politica. Noroc cu Iohanis ca se bate singur.

  • Bre nene Manoliu te-ai trezit matale ca trebe sa faci scandal in PSD cu fix cateva zile inainte de campanie. Probabil au explodat principiile in tine si nu ai mai putut suporta.Asta te face un om politic de mana a 10 a. Sau dimpotriva ai jucat-o inteligent si ai vrut sa faci valuri cand trebuia. In cazul asta ai tot respectul meu. Jos mafia PSD-ista traiasca Manoliu care le da la gioale!

   • Sport national e si datul cu stingul in dreptul. Daca te uiți la dezbateri, te prinzi. Acuma pricep mai bine, e vorba de candidații la președinte. Iohanis contra Manoliu.

 6. Buna ziua,
  pentru a nu da curs la interpretari si discutii neplacute, cred ca ”marian t” ar trebui sa se prezinte mai bine.
  Multumesc anticipat,
  Marian Turea

 7. Domnule Marian Turea, dumneavoastra sunteti cumva presedintele PSD Italia? Ce credeti de acesta initiativa a colegilor dumneavoastra?

Comments are closed.

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri