Dragnea nu-l lasă pe Ponta să candideze la Camera Deputaților

Ședința de astăzi a conducerii PSD a generat o înfrângere a lui Victor Ponta care nu a fost lăsat de conducerea partidului să candideze la șefia Camerei Deputaților. Chiar dacă ieri și-a anunțat intenția de a candida, Victor Ponta a declarat astăzi, după terminarea ședinței, că Partidul Social Democrat nu va propune nici o candidatură la șefia Camerei Deputaților până după alegerile parlamentare din noiembrie. Ponta a subliniat că aceasta a fost propunerea lui Liviu Dragnea, propunere care a fost acceptată de conducerea social democraților.

Ponta a mai declarat că nu are nimic împotriva acestei decizii și că se înțelege în continuare foarte bine cu Liviu Dragnea, în ciuda faptului că acesta i-a blocat practic candidatura la postul de președinte al Camerei Deputaților.

Singurul care s-a opus propunerii lui Liviu Dragnea a fost liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan. El a spus că aceasta este a treia funcție în stat și nu trebuie operat cu soluții de tip interimat.

 Victor Ponta a mai declarat la ieșire că îi pare bine că realizatorul TV Rareș Bogdan și-a luat țeapă (acesta profetise ca presedinte va fi deputatul Viorel Stefan), iar soluția de interimat de la Camera Deputaților i se pare una bună, iar el va candida la toamnă pentru un post de deputat la Gorj.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri