Durerea unei românce plecată la muncă în Italia: Soțul a murit, fiii săi au ajuns la închisoare

O femeie româncă se confruntă cu o viață plină de tragedii după ce a fost nevoită să plece la muncă în Italia. Pe lângă faptul că fiii ei sunt în închisoare, ea trece printr-o altă nenorocire – soțul ei a fost găsit mort în locuința lor.

Cadavrul bărbatului a fost descoperit la ora 12:20, 18 septembrie 2023, în orașul Siret din județul Suceava, unde familia locuia. Victima a fost identificată ca fiind Mihai H., în vârstă de 61 de ani, care locuia singur în orașul menționat. Potrivit publicației locale Știrea Sucevei, familia lui Mihai a trecut prin numeroase necazuri în ultimii ani. În timp ce soția bărbatului decedat este plecată la muncă în Italia, toți cei trei fii ai cuplului se află în închisoare. Descoperirea macabră a fost făcută de vecinul victimei, Cristea G., care locuiește și el în Siret.

Acesta a mers la domiciliul lui Mihai pentru a-i cere ajutorul în diverse treburi gospodărești și l-a găsit pe acesta decedat. Cristea a alertat imediat Poliția și un echipaj medical, care a confirmat decesul bărbatului la fața locului. Pentru a stabili cauza exactă a morții, s-a decis efectuarea unei necropsii.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Ancheta este în desfășurare pentru a elucida toate circumstanțele acestui tragic eveniment.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri