“E atât de deformat încât nu poate fi identificat vizual”. Cinci oameni au murit într-un microbuz strivit de două TIR-uri, pe autostrada A1, la Ciorogârla

Imagini înfiorătoare pe autostrada A1 București-Pitești, în urma unui accident cumplit produs în dreptul localității Ciorogârla, in dimineata zilei de 19 septembrie,  în care au fost implicate două TIR-uri și două autoturisme. Cinci oameni au murit în carambolul de groază.

“În cauza privind accidentul rutier produs pe Autostrada A1 – km 17, în zona localității Ciorogârla, revenim cu următoarele precizări:

-În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au constatat faptul că, din impact a rezultat decesul a  5 persoane dintr-un autoturism si ranirea altor 2două persoane, respectiv șoferul unui tir și șoferul unui  autoturism. Persoanele rănite au fost transportate la spitale din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Conducătorii celor două TIR-uri au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, au transmis polițiștii.

”E atât de deformat încât nu poate fi identificat vizual. În acest moment se fac manevre de descarcerare. S-au îndepărtat elementele de caroserie ale vehiculului. În continuare trebuie îndepărtat de capul tractor al TIR-ului. Sunt mai mulţi oameni, nu putem vedea câţi, fără semne de viaţă”, a declarat pentru News.ro Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri