El este noul ministru pentru românii din Diaspora

Premierul Victor Ponta l-a nominalizat pe deputatul PSD Angel Tîlvăr pentru funcția de ministru al Românilor de Pretutindeni, în locul lui Adrian Anghel, care a fost respins de comisiile parlamentare. Angel Tîlvar a primit aviz favorabil în comisiile parlamentare de specialitate, cu 18 voturi “pentru”, 7 “impotriva” și o abținere.

Iata descrierea pe care și-a făcut-o pe site-ul personal, nu amintește nimic despre vreo legătură cu românii din străinătate.

”Sunt vrancean

M-am nascut in Vrancea, am crescut in Vrancea, am invatat in Vrancea, lucrez in Vrancea.

Am fost profesor 14 ani. Dupa experienta acumulata ca si consilier judetean, in 2004 am fost ales parlamentar pe listele Partidului Social Democrat.

In 2008, am candidat tot din partea PSD pentru un loc de deputat in Colegiul electoral nr. 2 care cuprinde: Sudul Focsaniului, zona Salii Polivalente, sudul cartierului Bahne, cartierul Mandresti si comunele: Popesti, Gugesti, Slobozia Ciorasti, Maicanesti, Nanesti, Tataranu, Ciorasti, Milcovul si Gologanu.

In ceea ce ma priveste, voi fi parlamentar nu numai pentru cei din colegiul in care am candidat, ci pentru toti cetatenii judetului pe care il reprezint.

Imi place sa lucrez cu oamenii pentru ca iubesc oamenii. Sunt un om obisnuit care se simte bine intre oameni obisnuiti. am toate calitatile si defectele oamenilor obisnuiti. Incerc din toate puterile, alaturi de colegii mei, sa demonstrez ca politica poate fi o meserie apreciata de cetateni. Astept de la voi opinii si sugestii astfel ca acest lucru sa se intample. Am obtinut un nou mandat la Camera Deputatilor.

Va multumesc si va doresc toate cele bune!

Cu prietenie”

blank

 

Related Articles

2 COMMENTS

  1. Mult stimate Domnule ministru!!!

    Aș dori să vă pun doar următoarea intrebare:

    În timp ce eu pe data de 16.12.2014 sponsorizam cafele și ceaiuri calde la consulatul din München, ce făceați Dumneavoastră??? Erați cumva cu Ponta? Sau mă înșel? Am să vă promit solemn că noi toți cei DIASPORA vom depune o cerere împotriva poziției ocupate de Dumneavoastră!!! Da! Eu personal nu admit ca un intrus din PSD să fie dispus in această poziție. Atâta timp cât noi am îndurat la infernele cozi ale alegerilor din Diaspora să ne oferim votul împotriva voastră! De unde până unde își permite PONTA să na impună nouă cei diaspoa, cine să ne conducă sau cine să ne fie purtător de cuvânt! Nu ne este īndeajuns că am fost înjosiți și badjocoriți de Guvernul Ponta? Ba da! Suntem sătui de voi PSD-iștilor.

    Promit aici solemn că mă voi implica personal prin mijloacele Mass-Media care îmi sunt in putiință să ne opunem deciziei luate in plende acest TRĂDĂTOR AL ROMÂNIEI !!! Un NU răspicat din partea mea!

Comments are closed.

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri