Home » Noutăți » El este șoferul român de TIR mort în tragicul accident din Italia

El este șoferul român de TIR mort în tragicul accident din Italia

Unul din cei doi români morți în tragedia din Italia, de la Genova, este din Gorj şi se afla la volanul unui camion, atunci când podul s-a prăbuşit.

Tânărul român mort la Genova se numeşte Marian Roşca şi avea 36 de ani. Lucra ca şofer pentru o firmă franceză, Alba Déménagements. Marian urma să se căsătorească în curând iar astăzi ar fi fost ziua numelui, de sf. Maria. Marian Roşca se afla în tranzit cu camionul, spre Franţa, atunci când podul s-a prăbuşit cu el şi cu alte 30 de maşini, la Genova, de la o înălţime ameţitoare.

Familia este devastată de moartea lui Marian, iar Ioan, fratele său, îi transmite un mesaj de adio: 

„Dumnezeu să te ierte frățiorul meu scump, acolo sus unde ești, nu te voi uita niciodată. Asta a fost ultima ta rută”, a scris cu amărăciune fratele său pe Facebook, conform Observator TV. Cel mai recent bilanţ al tragediei din Italia arată că cel puţin 35 de oameni au murit, alţi 13 sunt răniţi în stare gravă, iar zece sunt daţi dispăruţi.

Ministerul Român de Externe a transmis, astăzi, că doi români au murit în urma tragediei de la Genova.

Un alt român, şofer de TIR, a scăpat cu viaţă după ce podul s-a prăbuşit chiar în faţa sa. El a ajuns la spital cu câteva răni uşoare şi a fost lăsat să plece acasă.

loading...

Vezi și asta

Taximetrist bătut în Botoșani de un individ recalcitrant

Un taximetrist din municipiul Botoşani a fost agresat duminică de un bărbat, după ce i-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...