Elefant anunță că pe 30 ianuarie face reduceri finale de stoc

Cel mai mare magazin online, Elefant.ro, din România a anunțat că pe data de 30 ianuarie 2017 va face ultimele lichidări de stoc din campania de reduceri a lunii ianuarie.

Cunoscut pentru campaniile de reduceri constante dar și pentru diversitatea produselor de brand pe care le oferă publicului larg, Elefant este cu siguranță unul din cele mai căutate magazine online de către românii care știu să-și achiziționeze online diverse produse. Vezi aici reducerile finale oferite astăzi. 

Proiectul elefant.ro a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale, în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină.

Magazinul comercializează în prezent în jur de 300.000 de produse din categoriile carte, eBooks, eReadere, film, muzică, jucării, ceasuri, parfumuri, îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi produse de îngrijire personală, electronice și electrocasnice.

În cei 5 ani de activitate proiectul a câștigat continuu notorietate și și-a adjudecat încrederea a 500.000 de clienți, atingând pragul de 1.000.000 de comenzi livrate.

Lichidări finale Elefant 30 ianuarie

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri