Rareș Bogdan mesaj dur pentru politicienii de dreapta: Stați acasă, mergeți la Parlament

Un mesaj extrem de interesant a venit ieri, exact înainte începerii protestelor de stradă din România, de la jurnalistul Rareș Bogdan, moderatorul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea Tv.

Jurnalistul a încercat să transmită un mesaj politicienilor din partidele de dreapta care au ales să iasă în stradă alături de românii care au protestat împotriva ordonanțelor propuse de Guvernul Grindeanu. Pe scurt Rareș Bogdan le-a transmis acestora să stea acasă și să-și vadă de treabă în Parlament deoarece au pierdut alegerile din 11 decembrie și orice încercare de politizare a protestelor este una păguboasă. 

Ce le-a transmis Rareș Bogdan politicienilor din PNL și USR

“Sper ca politicienii Dreptei sa isi vada de treaba in Parlament si sa nu mai incerce sa confiste manifestatiile oamenilor de buna credinta ingrijorati de soarta Romaniei. Ei au avut posibilitatea sa vorbeasca/sa actioneze pe 11 decembrie si au reusit sa se faca de ras! Sa isi vada de treaba lor si sa nu faca acum pe revolutionarii ca nu e cazul! Trebuiau sa vina si cei din PNL si cei din USR cu un buget alternativ la insailarea bugetara inca neclara a celor din PSD pentru a ne convinge ca ar fi putut fi altfel. Ei in loc sa faca asta se trezesc sa faca ceea ce oricum oamenii aia din strada nu asteapta de la ei!”, a transmis  Rareș Bogdan prin intermediul paginii sale de Facebook.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri