Tăriceanu reacție dură în timpul protestelor: “Riscăm un război civil”

Bucureştiul a ieşit în stradă în această seară. Aproximativ 50 de mii de oameni au ieșit  în stradă și au strigat împotriva Guvernului din cauza Ordonanţelor pe Justiţie. Şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu s-a enervat în timpul unei emisiuni în direct de la postul de televiziune B1 TV atunci când a fost întrebat de proteste. Tăriceanu a declarat răspicat îl consideră responsabil de ieșirile masive în stradă pe preşedintele Klaus Iohannis.

“Klaus Iohannis vede că îi alunecă pământul de sub picioare. Preşedintele vrea prin aceste proteste să impună o agendă. Măsurile pe care le-am luat şi vrem noi să le luăm să treacă pe planul doi. Să nu se mai vadă. Discutăm de câţi manifestanţi sunt. A venit la Guvern şi ne-a acuzat de ceva ce nu făceam. E un demers care vrea să paraziteze.”, a susținut Tăriceanu în direct pe B1TV.

Mai mult, Tăriceanu a lansat un avertisment fără precedent. “Riscăm să ajungem în război civil dacă ieşim şi noi în stradă.”, a amenințat  Tăriceanu.

Vă reamintim că duminică 29 ianuarie, o parte a românilor nemulțumiți de modul în care guvernul vrea să promoveze ordonnțele care modifică codul penal au ieșit iar în stradă. Conform reporterilor de la Digi 24 la ora 20.00 erau  50.000 de manifestanți doar în București. Coada se întinde între Piața Universității și Piața Victoriei.

De asemenea Reporterii Digi24 estimează 10.000 de manifestanți și în Cluj-Napoca, iar în Timișoara aproape 8.000 de oameni. În Sibiu se opun ordonanțelor peste 5.000 de oameni, la Iași manifestează 3.000, la Brașov 2.000, iar în Constanța aproximativ 1.000. În celelalte orașe din țară numărul manifestanților este de ordinul sutelor.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri