Elena Udrea: “Am fost dezbrăcată şi mi-au luat sutienul”

În cadrul declaraţiei susţinută astăzi în plenul Camerei Deputaţilor, care urmează să voteze încă o cerere de arestare făcută de DNA, Elena Udrea a făcut declaraţii şocante despre condiţiile din arestul preventiv. “Am fost dusa in arest, am fost dezbracata, mi-au luat sutienul. WC-ul era turcesc, puneam un pet peste ele sa nu vina sobolanii. Era curent, ne dadea sanse la o raceala. As fi vrut sa vin in catuse sa intelegeti mai bine ce inseamna” a afirmat aceasta după care a prezentat condiţiile mizere din arest. Aceasta a mai atacat măsura arestului preventiv în general şi modul în care procurorii îşi desfăşoară activitatea!

Elena Udrea le-a bătut obrazul colegilor din Camera Deputaților care au dat-o, în urmă cu două săptămâni, pe mâna justiției. Udrea spune că judecătorii au infirmat acuzațiile procurorilor pentru că au arestat-o doar pentru o infracțiune din cele 7 capete de acuzare.

În plus, Udrea spune că dacă DNA menține ritmul acuzațiilor împotriva sa, va fi prezentă la fiecare două săptămâni în Parlament.

”Justiția trebuie să funcționeze în cazul tuturor, dar trebuia să dați aviz doar pentru urmărirea penală, nu și pentru arestarea preventivă. V-am vorbit despre motivele pentru care să nu faceți asta, dar nu a contat.

Eram ținta unor obiective precise. Vă e teamă de cei cu care mă lupt. Ați votat într-o disciplină nemaiîntâlnită aici. Ce ați votat aici nu a fost validat de judecătorii ÎCCJ. Din cele 7 capete de acuzare, judecătorii au validat doar unul.

Sunt o țintă. În ritmul ăsta, o să ne vedem din două în două săptămâni, până în 2016. Nu există nicio probă împotriva mea. Sunt doar denunțuri.

Am fost turnată de cea mai bună prietenă a mea ca să rămână în libertate. Ar fi fost normal ca DNA să renunțe la noua cerere de arestare preventivă împotriva mea. E o situația absurdă. Noi am creat aceste legi, Codul de procedură penală și Codul Penal.”, a spus Udrea.

Related Articles

3 COMMENTS

  1. Sa admitem ca i vine greu…dar halatul halatul cit e halatul? facem o cheta la nivel national si l platim ca sa o ajute pe doamna sa stea vreo 15 anisori la mititica.Apropo ce vor zice nepotii? Ce se va scrie in cartea de istorie despre ei? Niste oameni MICI MICI de tot..Nulitati cu pretentii de primadone vinduti pe 2 lei…Oare spiritul de turma, ne mina , apropo se formeaza o opinie ,,daca tu erai acolo si tu ..si el si ea…Dar nu suntem o tara de hoti ..Suntem tara de olimpici , de specialisti it tara de oameni cinstiti cu familii cu facturi cu integritate cu trecut si viitor nu niste paparude care se duc sa plinga mila la cealalta gasca de hoti ce misto…va fanculo

  2. si daca ti au lust sutienul, ce au facut cu el? l au verificat sa vada daca nu are ceva spaga in el? sau i-au verificat practic daca nu te stringe ,dna nuti?dar cind ai fost de acord, tu si slehta ta de PDL isti sa taiati salariile si sa impozitati pensiile, ca tu si ai tai sa furati ca n codru, ti a placut? sa dispari de pe agenda publica si din spatiul meu vizual, ca nu esti decit o tirfulita de 2 lei, din gasca lui base. dispari ca imi ocupi timpul si nu mai pot asculta muzica mai placuta.

  3. Sa stea la puscarie daca e vinovata, dar daca nu e si este doar un atac mediatic ?Suntem noi in masurasa judecam oamenii doar pentru ca ne sunt antipatici sau ca banuim ca au furat?

Comments are closed.

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri