Esecul lui Iohannis face prima victima: Ion Cristoiu părăseşte Realitatea TV

Dezbaterea de marţi seara, de la Realitatea TV, dintre Ponta şi Iohannis face victime neaşteptate. Miercuri, într-un articol publicat pe blogul personal, jurnalistul Ion Cristoiu anunţă că a cerut încetarea contractului pe care îl are cu Realitatea TV. Politica editorială a televiziunii şi atitudinea patronului Cosmin Guşă ar fi motivele gestului lui Cristoiu.

“Am trimis în dimineața asta acest e-mail lui Bogdan Rareș, prin care solicit desfacerea contractului dintre mine și Realitatea Tv:

Stimate domnule Rareș Bogdan,

Avînd în vedere evenimentele petrecute în ultimul timp (anularea fără a fi înștiințat a emisiunilor de miercuri și duminică, jignirile aduse de patronul dvs, Cozmin Gușă), v-aș ruga să întreprindeți diligențele necesare pentru întreruperea contractului dintre mine și Realitatea Tv începînd cu 1 noiembrie 2014.

Apelez la acest mijloc întrucît semnarea contractului a avut loc tot prin intermediul dumneavoastră.

Cu stimă,

Ion Cristoiu”, scrie jurnalistul pe blog.

Cristoiu a publicat un articol în Evenimentul Zilei, în care le atrăgea atenţia jurnaliştilor de la Realitatea TV că greşesc atunci când susţin că alegerile nu au fost libere. În replică, Cosmin Guşă l-a ameninţat cu rezilierea contractului.

“În cei 24 de ani de gazetărie postdecembristă, am lucrat cu mulți patroni de presă. Nici unul nu și-a permis să mă trateze public drept sluga care trebuie să stea drepți în fața lui, pentru că el mă plătește. (Apropo, de unde are bani de întreținut un post tv Cozmin Gușă?!). Nici Sorin Ovidiu Vântu, nici Dan Voiculescu, nici Sorin Oancea, nici Ion Rațiu.

Stupoarea mea la incredibila reacție de ciocoi a consultantului politic al Elenei Udrea s-a risipit marți seara, după marele Pîrț care a fost confruntarea dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis”, mai scrie Cristoiu pe blog.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri