Este Elena Udrea mai barbat decât toţi politicienii români? Ce spuneţi doamnelor?

Fără a avea o simpatie deosebită pentru Elena Udrea trebuie să recunosc că este un personaj puternic al ultimilor ani în România. A vut o ascensiune furtunoasă, a pus mâna pe un soţ bogat, a ales partidul potrivit la momentul potrivit, a ajuns şefa de cabinet a Preşedintelui României, apoi Ministru al Turismului, parlamentar al României şi a fost aproape tot timpul în lumina reflectoarelor. 

A fost şi este acuzată că a făcut bani în mod imoral şi/sau ilegal, că face parte din gaşca de apropiaţi ai Preşedintelui Băsescu cu care acesta distruge România, că i-a îmbogăţit pe apropiaţii săi din bani publici şi încă multe altele. Ce să o mai lungim,evoluţia Elenei Udrea  este o adevărată telenovelă care în aceste zile pare avea un final. 

Un final furtunos în care Elena Udrea acuză unii din cei mai importanţi oameni în stat de fapte care par mai degrabă  desprinse din filmele cu mafioţi decât din viaţa reală. Spune lucruri atât de dure încât, dacă s-ar dovedi adevărate ar da peste cap societatea românească contemporană. Intră în război cu greii zilei şi nu se fereşte să dezvăluie cele mai urâte secrete ale celor ce conduc România din umbră. 

Este sau nu vinovată Elena Udrea de faptele care i le impută procurorii? Aceasta este treaba justiţiei să decidă.

Este mai bărbată Elena Udrea decât toţi politicienii români care încep să suspine plângăcios când le bat procuroii DNA la uşă? Dacă o mică parte din ceea ce spune este adevărat eu zic că Elena este o adevărată luptătoare. Mult mai “bărbată” decât “curvele politice” ce se pretind bărbaţii de stat ai României.

Andra Dochiţa

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri