Home » Noutăți » Pleaca Ponta? Mircea Geoana: Sultanatul politic Ponta se va termina in cateva saptamani

Pleaca Ponta? Mircea Geoana: Sultanatul politic Ponta se va termina in cateva saptamani

Mircea Geoana a declarat, duminica, in lansarea Noului Proiect Social Democrat, ca noul partid va fi „aparatorul pensionarilor mai mult decat vechiul PSD”, ca „sunt mult mai multi cei care ne vor urma” si ca „martie va insemna un nou Guvern”. „Vom avea un nou Guvern in cateva saptamani. Sultanatul politic Ponta se va termina in cateva saptamani”, a precizat Mircea Geoana.

El a precizat ca noul partid isi propune sa genereze o mișcare in Diaspora care va vota stanga.

Printre parlamentarii care se află în comitetul de inițiativă al platformei se află deputații Liliana Ciobanu,Maria Dragomir, Florentin Gust, Oana Niculescu Mizil, Petre Petrescu, Radu Popa,  Răzvan Rotaru, Scarlat Iriza, Violeta Tudorie și senatorii Cătălin Croitoru, Aurel Dan Ioniță, Valer Marian, Dan Tătaru.  

Geoana şi Vanghelie au anunţat după excluderea din PSD că vor lansa un partid de centru-stânga, un nou PSD, ca răspuns la actualul PSD, condus de premierul Victor Ponta.

O mie de persoane sunt  prezente duminică la Romexpo, pentru a suţine noua formaţiune. În acest moment este lansata  o platformă politică numită Mişcarea România Noastră, informează Digi 24. Potrivit celor doi foşti pesedişti, 20 de parlamentari ar urma să se alăture noii formaţiuni politice, cei mai mulţi fiind de la PSD.

 

daedalusonline.eu%20

Vezi și asta

950 de oameni au murit într-o singură zi de coronavirus, în Spania. Situația critică în care se află sistemul medical

950 de oameni au murit într-o singură zi de Covid-19 în Spania. Este cel mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

espressocafe.ro