Europarlamentar PSD: Dacă va continua așa îl suspendăm

Europarlamentarul PSD Victor Boștinaru a criticat dur prezența lui Klaus Iohannis în mijlocul protestatarilor din București. “Este de o maximă gravitate și, dacă lucrurile vor continua pe aceeași linie, unica soluție la conflictul politic este suspendarea președintelui.”, a declarat social-democratul la postul de televiziune Antena 3. 

”E cel mai grav lucru comis de un președinte al României, din ’90 încoace. Nu are comparație sau egal. Este fără precedent la scara Uniunii Europene, nu există un singur episod în care un președinte al unei țări să conducă o acțiune de protest împotriva Guvernului, dând mai degrabă imaginea unei republici bananiere.

În seara asta nu au fost doar negate de președinte articole din Constituție, au fost încălcate. Dacă acest conflict va continua în aceeași notă, acest conflict profund dăunător, nu poate fi soluționat decât prin suspendare” a spus Victor Boștinaru în emisiunea ”La Ordinea Zilei”.

Merită subliniat că poziția lui Boștinaru nu este una unică în PSD, tot mai mulți social democrați declarând public că este posibilă o suspendare. Între timp luni dimineață, liderii social democrați și cei ai ALDE se vor întâlni pentru a hotărâ calea de urmat în acest sens. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri