Femeie dată afara din sala de forta pentru ca avea sanii prea mari. Vezi cum arata tânăra

Majoritatea femeilor se mândresc cu sânii peste medie și mărimea acestora reprezintă un stimulent constant pentru bărbații din întreaga lume. Din păcate există și cazuri în care femeile pot fi discriminate dacă au sânii de o mărime un pic mai mare.

Rose Nickels e o tanara din orasul american New Orleans care a tinut sa dezvaluie tuturor prietenilor sai intamplarea jenanta prin care a trecut la sala de antrenament, unde a fost rugata sa paraseasca cladirea pentru ca administratorii au considerat ca arata indecent, pentru ca avea sanii “peste medie”.

“Un supraveghetor a venit la mine si mi-a spus ca maieul este nepotrivit si jignitor pentru personal si pentru clientii clubului”, a scris ea pe Facebook. “Costumatia mea era la fel ca a altor femei care se aflau acolo, insa pieptul meu e mult mai mare, proportional cu restul corpului, fata de alte femei.”

asa arata tanara

“M-am simtit umilita si discriminata din cauza aspectului meu fizic. Nu e corect sa nu am voie sa port un maieu, in timp ce alte femei pot!”

Povestea ei a facut inconjurul lumii si mii de oameni i-au luat apararea. Vezi mai jos postarea pe facebook a  lui Rose Nickels:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri