Gestul care a impresionat o țară întreagă. O mireasă s-a dus în cimitir în ziua nunții

În general, în tradiția populară românească ziua nunții este una specială și este însoțită de o serie de obiceiuri care au drept rol să împlinească și să protejeze uniunea a doi tineri care au decis să-și alăture destinele.

Conform principiului atâtea „bordeie atâtea obiceiuri” și în România tradițiile de nuntă sunt destul de diversificate dar păstrează un specific al zonei, specific ce este dat de obiceiuri comune pe care le întâlnim la nunțile din orice colț al țării, oriunde s-ar desfășura aceasta.

Dar există mirese care reușesc să surprindă pe toată lumea prin deciziile care le iau în ziua nunții. Decizii care trebuiesc respectate de nuntași căci odată în viața este mireasă o femeie (sau așa se spune) și toate doleanțele acesteia trebuie îndeplinite. Este cazul unei mirese din Reșița care a reușit să impresioneze sute de utilizatori ai rețelelor de socializare după ce o poză din ziua nunții ei a apărut pe internet. De obicei, mireasa are în ziua nunții alături cele mai importante persoane din viața ei, în special familia. Din păcate, mama acestei mirese nu a putut să-și vadă fata mireasă deoarece decedase cu nu ceva timp în urmă. Așa că mireasa a luat tot alaiul cu nuntași și în ziua în care s-a căsătorit religios, în fața lui Dumneazeu, s-a dus și în cimitir, la mormântul mamei sale.

În acest fel, chiar dacă trecută în lumea celor drepți, femeia s-a putut bucura alături de fiica sa în cea mai fericită zi din viața acestei tinere domnișoare. Gestul tinerei mirese a fost surprins de fotografii care făceau poze la nuntă și imaginea tinerei românce care se prezintă în rochie de mireasă în fața mormântului mamei sale, a devenit virală pe internet. Nu mai puțin de 600 de distribuiri în câteva ore a avut fotografia care a fost postată pe pagina personală de Facebook de un român care a subliniat cât de tare l-a impresionat gestul tinerei mirese, motiv pentru care a și postat în mediul virtual fotografia.

Utilizatorul care a postat fotografia și-a exprimat admirația în fața acestui extraordinar gest și i-a rugat pe ceilalți utilizatori ai rețelei sociale să distribuie fotografia care l-a lăsat fără cuvinte. Prin urmare sute de români au distribuit și au comentat această fotografie care, în scurt timp, a devenit virală.

Un gest superb, care merită apreciat. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri