Femeie de 40 de ani violată și tâlhărită de minori cu varsta de până în 15 ani în orașul Deva

Nenorocirile parcă se țin lanț în orașele României. Cazurile de viol nu numai că sunt din ce în ce mai popularizate de presa din România, în urma scandalului de la Vaslui, dar sunt din ce în ce mai brutale și au ca și personaje principale minori care acum ar trebui să învețe mai degrabă jocurile copilăriei.

În noaptea de 8 spre 9 august, la Deva s-a petrecut un incident șocant care are drept “eroi” trei tineri minori cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani. Astfel conform portalului voceatransilvaniei.ro și declarațiilor oferite de polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale din orașul Deva, în jurul orei patru dimineața minorii au atacat o femeie în vârstă de 40 de ani în piața Victoria din orașul mai sus menționat. Femeia, care este cunoscută ca o persoană fără adăpost a fost lovită în mod repetat de cei trei tineri și a fost apoi deposedată de bunurile pe care aceștia le-au considerat de valoare. După ce au bătut-o cu sălbăticie, unul din cei 3 minori a violat-o pe femeie și a lăsat-o apoi inconștientă. Femeia a fost găsită ulterior de trecători și transportată la spitalul din zonă unde acum beneficiază de îngrijiri medicale.

Poliția a făcut luni percheziții la locuințele celor trei minori unde a descoperit o mare parte din bunurile pe care aceștia le-au furat de la femeie. Pentru moment poliția desfășoară activitatea de cercetare pentru infracțiunea de viol și tâlhărie față de unul din minori și pentru tâlhărie și complicitate la viol pentru ceilalți doi minori.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri