Fiica unei românce din Italia, ucisă cu brutalitate de tatăl patroanei pentru care lucra. Bărbatul a folosit o drujbă

În dimineața zilei de 7 decembrie 2023, Bucureștiul a fost martorul unei tragedii îngrozitoare în care o tânără de 25 de ani, numită Ioana Beatrice și gravidă în patru luni, a fost ucisă brutal. Aceasta lucra la un magazin alimentar din complexul comercial Postăvaru din Sectorul 3 al orașului și a căzut victimă unui atac violent din partea tatălui patroanei, un bărbat de 72 de ani și proprietarul complexului.

Conflictul a izbucnit pe fondul acuzațiilor că Ioana ar fi furat din magazin. Potrivit informațiilor furnizate de polițiști și citate de Știrile Pro TV, tânăra a sosit la serviciu în jurul orei 7:00. Confruntat de Paul Bușe, tatăl patroanei și angajatorul Ioanei, acesta a declarat că este convins că vânzătoarea sustrăgea produse din magazin.

La doar două ore după incident, bărbatul s-a predat la Secția 12 de Poliție, mărturisind că a comis crima. Martorii au descris atacatorul ca fiind în mod obișnuit o persoană calmă, care devenea iritată doar în situații tensionate.

Intervenția medicală la fața locului a fost, din nefericire, prea târzie pentru a salva viața Ioanei. Scenele șocante au inclus nu doar trupul neînsuflețit al tinerei, ci și o drujbă.

Potrivit polițiștilor, atacatorul a folosit drujba pentru a o agresa pe Ioana, provocându-i răni tăiate în regiunea cervicală, ceea ce a condus la decesul victimei. Ancheta a dezvăluit detalii cutremurătoare, inclusiv mărturii conform cărora tânăra ar fi fost forțată de bărbat să întrețină relații intime în trecut.

Mama și sora Ioanei, revenite din Italia, sunt devastate și neputincioase în fața acestei tragedii absurde. Familiile îndurerate resping cu fermitate acuzațiile de furt aduse tinerei, subliniind că aceasta nu ducea lipsă de nimic.

Unii membri ai familiei bănuiesc că motivul real al atacului ar putea fi respingerea avansurilor agresorului de către Ioana. Bărbatul este acum subiectul unei investigații pentru omor și riscă o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare.

Pe măsură ce ancheta progresează, familia îndurerată a Ioanei caută răspunsuri și justiție pentru pierderea tragică a fiicei lor. Clementina Bușe, fiica criminalului și angajatoarea Ioanei, a participat la cercetări, dar a refuzat să ofere explicații.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri