O badantă din Italia a încercat să dea foc pensionarului asistat, care între timp îi devenise concubin

O femeie în vârstă de 60 de ani, care îndeplinea funcția de badantă în Trentino-Alto Adige, a fost condamnată la trei ani și șase luni de închisoare pentru tentativa de a-i provoca incendiu bătrânului pe care îl îngrijea și cu care avea o relație de cuplu. Fapta sa șocantă a fost determinată de gelozie.

Această poveste tulburătoare a început atunci când femeia, originară din America de Sud, a sosit în Trentino pentru a presta servicii de îngrijire. A fost angajată de către un bărbat în vârstă de 70 de ani, iar între cei doi a înflorit o relație romantică.

La început, conviețuirea lor a fost pașnică, însă după doi ani, situația a luat o întorsătură negativă, marcându-se prin certuri și acte de violență din partea femeii geloase.

Badanta, extrem de posesivă și geloasă, a abuzat fizic de partenerul său timp de cinci ani. Actele sale de violență includeau atacuri cu bucăți mari de lemn și folosirea de obiecte periculoase precum cuțite de bucătărie, care au cauzat răni ce necesitau îngrijiri medicale.

La data de 1 septembrie 2019, femeia a săvârșit o acțiune extremă, aruncând un lichid pe hainele bărbatului și amenințând că-l va incendia, crezând că lichidul era inflamabil. Din fericire, acesta era doar un degresant pentru ștergătoarele de parbriz.

Procurorul Alessandro Clemente a solicitat inițial acuzația de tentativă de omor, dar aceasta a fost redusă la maltratare. Pe lângă condamnarea la închisoare, femeia trebuie să plătească o compensație de 15.000 de euro fostului său partener.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri