Bătrân mort, ascuns de îngrijitor în congelator timp de doi ani. „Îmi era drag, nu mă puteam despărți de el”

Un îngrijitor de bătrâni din Birmingham (Anglia), în vârstă de 53 de ani, a fost arestat și condamnat la închisoare pentru ascunderea cadavrului fostului său angajator, John Wainwright, în vârstă de 71 de ani, într-un congelator timp de doi ani.

Bărbatul a fost arestat și dus la închisoare marți după-amiază, 5 decembrie 2023, menționează Corriere Adriatico.

În septembrie 2018, pensionarul, fost consilier local, a decedat, iar Damion Johnson, îngrijitorul său, l-a ascuns într-un congelator pe care l-a cumpărat de pe internet. Descoperirea macabră a fost făcută abia în august 2020, când congelatorul a fost dus la un centru de reciclare. La momentul descoperirii, cadavrul se afla încovoiat în interiorul congelatorului.

În timpul procesului, Johnson s-a apărat susținând că „a fost copleșit de durere” și că nu se simțea pregătit să se despartă fizic de corpul bătrânului pe care îl considera ca un tată. În ciuda morții acestuia, îngrijitorul a continuat să încaseze pensia fostului său angajator și să retragă bani din contul bancar al acestuia.

La finalul procesului, judecătorul l-a găsit vinovat pe Johnson de împiedicarea înmormântării pensionarului, în perioada cuprinsă între 1 septembrie 2018 și 22 august 2020. De asemenea, a fost găsit vinovat pentru trei capete de acuzare legate de fraudă, referitoare la retragerea de bani din contul victimei. În urma sentinței, Damion Johnson a fost condamnat la doi ani de închisoare.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri