Româncă condamnată la 5 ani de închisoare în Italia. Trebuie să-i plăteasca unui Italian 675 de mii de euro

Simona Daniela Filip, în vârstă de 35 de ani, cunoscută anterior ca Mărgăian și fostă stripteuză în Italia, se confruntă cu o condamnare de cinci ani de închisoare cu executare pentru înșelarea unui pensionar italian, Francesco Thiela Albero, de la care a obținut aproximativ 780.000 de euro.

Judecătorii au decis ca femeia să-i plătească italianului 675.923 euro, cu titlu de daune materiale și 10.000 de euro, pentru daunele morale suferite, relatează Adevărul. Sentința Tribunalului Gorj nu este definitivă și urmează să fie contestată la Curtea de Apel Craiova. Românca neagă acuzațiile și se consideră nevinovată.

Cei doi s-au cunoscut într-un bar de striptease din Milano, unde românca lucra și italianul se ocupa de distribuția băuturilor alcoolice. Relația lor, începută în 2015, s-a bazat pe promisiuni de căsătorie și afaceri comune, inclusiv deschiderea unui salon de coafură în Dubai și București.

Simona Filip a fost acuzată de procurori că l-a indus în eroare pe Francesco, deposedându-l de o sumă semnificativă de bani. Italianul a povestit: „Aprovizionam şi atunci, şi acum barurile din Milano cu băuturi şi aşa am cunoscut-o în acel club. Îmi spunea că vom avea două fetiţe pe care le vom creşte împreună, dar la scurt timp au început să apară tot felul de probleme în privinţa stării de sănătate, a ei şi a părinţilor. Cred că toate spitalele din Gorj nu au tratat atâtea boli câte diagnostice mi-a spus ea mie. Era în ţară şi îmi spunea de una, de alta, iar eu am fost mereu de acord să o ajut.”

Când am fost la notar pentru a finaliza actele de vânzare, ea a trecut un cont bancar care îi aparținea. Apartamentul a fost vândut, iar banii au fost transferați în contul ei. Din acea zi, nu l-am mai văzut, nu am mai auzit de ea, parcă a dispărut”, a relatat italianul.

În același timp, Simona Filip a declarat că italianul a fost extrem de insistent. Ea a criticat sistemul de justiție pentru respingerea probelor esențiale și martorilor cheie, afirmând că italianul a procedat similar cu o altă româncă înainte de a o cunoaște pe ea.

„Faptul că o persoană a înțeles altceva decât trebuia să înțeleagă nu este vina mea. Tot ce mi-a dat a fost din proprie inițiativă, iar concluzia pe care o trag singură este că dorește să se prezinte ca victimă și că nu suportă să mă vadă fericită alături de bărbatul cu care m-am căsătorit”, a spus Simona.

De asemenea, românca a menționat că italianul i-a cerut două milioane de euro pentru a renunța la acțiunea în justiție.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri