Viorica, moartă în Italia, pe o bancă. S-a simțit rău și a picat

În seara zilei de sâmbătă, 2 decembrie, o femeie româncă în vârstă de 50 de ani, numită Viorica Țușcu, a fost găsită moartă în parcul public de pe Corso Vittorio Emanuele din Ascoli Piceno, regiunea Marche, potrivit informațiilor furnizate de Corriere Adriatico.

Descoperirea tragică a fost făcută de către un trecător care a observat corpul neînsuflețit al femeii pe o bancă și a alertat serviciile de urgență.

Echipa medicală de la 118, care a sosit la fața locului cu o ambulanță, nu a putut decât să constate decesul femeii. Primele ipoteze sugerează că Viorica s-ar fi simțit brusc rău și nu a mai avut putere să ceară ajutor. Se pare că ea s-a așezat pe bancă pentru a-și reveni, dar, din nefericire, a murit în curând.

Circumstanțele exacte rămân încă neclare, iar poliția a intervenit imediat, izolând zona pentru a efectua investigațiile necesare. Eforturile lor se concentrează acum pe reconstrucția evenimentelor care au dus la acest tragic incident. Ancheta este în curs de desfășurare pentru a clarifica cauzele exacte ale decesului neașteptat al femeii românce. În acest moment, nu există alte detalii disponibile.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri