Filmulețul în care doi etnici romi sunt bătuți în tramvaiul 41 din cauza muzicii naște controverse pe internet

Videoclipul în care apar doi etnici romi care sunt agresați de un grup de călători după ce dau muzica la maxim într-un mijloc de transport public din România a născut extrem de multe reacții pe internet

Doi tineri de etnie romă au urcat în tramvaiul 41 și s-au așezat în spatele mijlocului de transport unde încep să asculte muzică la maxim. Într-un tramvai plin de călători, printre care și copii care mergeau la școală cei doi nesimțiți au făcut un spectacol total.

În ciuda faptului că inițial au fost rugați politicos de un călător să dea muzica mai încet deoarece îi deranjează pe cei din tramvai, țiganii nu numai că nu au făcut asta dar au ripostat violent și pur și simplu i-au amenințat pe cei care au îndrăznit să le ceară să facă liniște. Au continuat să asculte manele la maxim și să-i sfideze pe ceilalți participanți la trafic fără nici o jenă.

După un schimb violent de replici, unul din călători a intervenit și i-a atacat pe cei doițigani și ajutat de alt bărbat, a încercat să-i dea jos din tramvai. Țiganii nu numai că nu s-au potolit dar au sărit la bătaie și conform reporterilor de la Sinteza Zilei, ar fi avut cuțite sub haine.

Chiar dacă a fost strigat să oprească tramvaiul și să deschidă ușile, vatmanul se pare că nu a auzit și scena violentă a continuat. Nenorocul celor doi țigani a fost că cei doi călători care le-au solicitat să coboare au fost destul de vânjoși și le-au aplicat o corecție fizică în urma cărora țiganii au început să se plângă. Le-a dispărut curajul și au țipat în gura mare că sunt bătuți pentru a atrage probabil simpatia celorlalți călători care se uitau stupefiați la toată scena.

Vezi mai jos videoul care prezintă tupeul celor doi țigani și modul în care au fost până la urmă puși la punct ce cei doi călători care și-au luat inima în dinți și i-au căpăcit pe indivizii care și-au bătut joc de zeci de călători doar pentru că se consideră șmecheri și deasupra legii.

Indiferent de modul în care privim acest incident este corect și decent să ne abținem de la generalizări și de la a pune etichete.
Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri