Fosta soție a lui Condrea: am fost răpită la ordinul șefului PNL

Fosta soție a lui Dan Condrea, Laura Georgescu,  face valuri uriașe în România prin declarațiile pe care le dă astăzi. După ce dimineața a declarat pe scările Tribunalui că soțul său a fost ofițer SIE și a avut legături cu toate serviciile secrete din România, prezentând și câteva poze drept dovadă, în această după amiază femeia a recidivat. 

Prezentă în studiourile Antena 3, aceasta l-a acuzat pe șeful PNL, Vasile Blaga, că a ordonat răpirea ei de către Serviciul Informații al Ministerului de Interne și internarea ei într-o unitate a acestui serviciu unde se practicau tehnici naziste. Laura Georgescu a susținut că așa a fost lansată pe piață ideea că a fost internată într-o clinică de psihiatrie. 

Am fost la ordinul luată de pe stradă și dusă într-un centru în care se opera cu metode naziste. Totul a fost făcut la ordinul DGIPI și al lui Vasile Blaga. Acolo m-am îmbolnăvit grav la plămâni. – a declarat Laura Georgescu

Mai mult, femeia a mai spus că serviciile de informații au pus mâna pe afacerea Hexi Pharma și că după preluarea acestei afaceri au început dezinfectanții să fie diluați. Ea susține că în septembrie 2008 a predat unui ofițer al SRI toate documentele referitoare la UNILAB, laboratorul care a născut atâtea controverse în ultima perioadă. 

Mircea Badea care a intrat în direct pe Antena 3 imediat după ce femeia a făcut toate aceste acuzații a afirmat că din punctul lui de vedere Laura Georgescu are “ceva deranjat la mansardă” și că nu poate fi luată în serios. 

După emisiunea în care Laura Georgescu a făcut dezvăluiri atât de șocante dezbaterea din studioul postului de televiziune Antena 3 s-a axat pe faptul dacă fosta soție a lui Condrea este de-a dreptul nebună (chiar s-a sugerat că există acte în acest sens)  sau pur și simplu a aruncat în spațiul public niște adevăruri de-a dreptul debusolante. 

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri