Fosta soție a lui Condrea susține că era ofițer SIE

Laura Georgescu, fosta soție a controversatului om de afaceri Dan Condrea, a ieșit astăzi în lumina reflectoarelor cu o dezvăluire halucinantă. Conform portalului stiripesurse.ro, Laura Goergescu a declarat că l-a întrebat în mod direct pe soțul său dacă este ofițer al Serviciului de Informații Externe și acesta s-a ferit să-i dea un răspuns, chiar dacă la orice alte întrebări îi răspundea cu da sau nu.

“L-am întrebat direct dacă este ofițer SIE. El nu mi-a răspuns nimic, deși de obicei îmi răspundea cu da sau nu (…) El era ofițer SIE, iar ofițerul nu se deconspiră” – a afirmat fosta nevastă a lui Condrea

Mai mult fosta doamnă Condrea le-a arătat jurnaliștilor o fotografie pe care a păstrat-o de la nunta cu omul de afaceri, fotografie în care apare un colonel de la DIPI, pe nume Iancu Damian și a spus că prezența ofițerilor de la DIPI în preajma soțului său era ceva normal. Ea a mai relatat că soțul său ar fi plătit, în mod constant, diverse sume de bani către Serviciul Secret al Ministerului de Interne pentru a putea beneficia de protecție în trafic.

Laura Georgescu, fostă Condrea, mai spune că și Serviciul Român de Informații ar fi fost implicat în filarea soțului său și că George Maior are toate datele referitoare la acest aspect.

Alte acuzații au fost aduse de femeie Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților. Ea susține că parlamentarii membri ai acestei comisii ar fi primit bani pentru a-i asigura protecția omului de afaceri și că are dovezi clare în acest sens pe care vrea să le pună la dispoziția organelor de anchetă.

Declarațiile fostei doamne Condrea nu fac altceva decât să toarne paie pe foc în scandalul legat de legăturile misterioase ale omului de afaceri cu diverse structuri ale statului român și de protecția de care acesta ar fi beneficiat din partea acestora.

În altă ordine de idei Dan Condrea a fost înmormântat aseară și a avut parte de o slujbă religioasă chiar dacă, pentru moment, teoria sinuciderii este una din cele mai probabile în cazul accidentului său. Rudele și apropiații care l-au condus pe ultimul drum au fost extrem de discreți, jurnaliștii nereușind să obțină nici o declarație de la aceștia.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri