Fotomodel argentian: A face dragoste cu Messi este ca și cum ai dormi lângă un mort

Lionel Messi este  cu siguranță cel mai  bun fotbalist al planetei, dar în plan intim  performanțele sale par a fi  extrem de contestate.

Xoana Gonzales, un fotomodel argentinian, a povestit aventura pe care a avut-o cu Messi, chiar la Buenos Aires. S-a întâmplat cu mulţi ani în urmă, chiar în perioada în care Messi devenea faimos.

Xoana n-are însă deloc cuvinte de laudă despre calităţile din pat ale lui Messi şi a povestit aventura cu Messi.  “Gărzile lui de corp au venit şi mi-au spus că cineva vrea să mă cunoscă. Am îngheţat când am văzut că era chiar idolul Messi. Am spus despre el că e pămpălău pentru că a trimis gârzile la mine, dar apoi am văzut că e foarte timid. Am vorbit despre muzică. Sincer, nu nu-mi amintesc dacă mi-a spus sau nu dacă are o prietenă. Am mers în apartamentul lui din Puerto Madero. Când îl vezi cum joacă pe teren ai aşteptări mari. Am vrut să.mi arate mai mult, dar la un moment dat mi s-a părut că sexul cu el e ca şi cum ai dormi cu un mort!”, a spus Xoana Gonzales, conform sportbible.com.

Cât de adevărate sunt afirmațiile fotomodelului argentinian rămâne de văzut deoarece doar femeile din viața superfotbalistului pot confirma sau infirma acest lucru. 

Xoana Gonzales
Ea este Xoana Gonzales

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri