Franța. Un român a fost bătut și lăsat să moară sub un pod din Paris

Un român în vârstă de 47 de ani a fost găsit mort sub un pod din Vélizy-Villacoublay, la periferia Parisului. Descoperirea macabră a avut loc joi, în jurul orei 15:30, când autoritățile au fost alertate despre un incident în zona bretelei de acces către N118.

La sosirea forțelor de ordine, victima prezenta semne de loviri pe față, iar lângă trupul său se afla un alt bărbat. Se pare că locul era un locuitor al taberei de oameni fără adăpost în care își fac veacul mulți români, scrie publicația franceză Le Parisien.

Alți doi bărbați și o femeie din India locuiau acolo. Aceștia, cu vârste cuprinse între 35 și 55 de ani, au fost reținuți și plasați în custodie la sediul brigăzii criminale din Versailles, care a deschis o anchetă pentru omucidere.

Românul ar fi violat o femeie

Conform primelor declarații obținute de anchetatori, victima ar fi violat partenera unuia dintre oamenii fără adăpost din tabăra respectivă anul trecut. Astfel, a izbucnit o confruntare între cei doi bărbați.

Corpul bărbatului a fost transportat la Institutul Medical-Legal din Garches (Hauts-de-Seine) pentru autopsie. La fața locului, echipele de poliție tehnică și criminalistică au prelevat probe și indicii, iar o anchetă este în desfășurare în zonă.

Zona Versailles și pădurile din jur sunt “casă” pentru mulți oameni fără adăpost care găsesc în orașul regal ajutor și asistență mai ușor de obținut decât în capitală, prin intermediul asociațiilor locale.

Această tragedie amintește de un alt caz din 2010, când un militar a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit în pădurea Castelului Versailles. Corpul său fusese descoperit lângă o linie de cale ferată, aproape de un lac. Un tânăr african, în vârstă de 21 de ani, care suferea de probleme psihologice, a fost atunci arestat. Acesta a recunoscut că l-a ucis pe bărbat, mai scrie sursa citată.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri