Nou bonus pentru încălzire în Austria de 650 de euro începând cu martie. Cum îl poți obține

În multe state federale din Austria, se pot solicita în continuare subvenții și plăți unice pentru încălzire. O subvenție pentru costurile de încălzire expiră la sfârșitul lunii februarie, iar următoarea începe în martie și oferă o plată unică de până la 650 de euro.

Nou bonus de 650 de euro începând cu luna martie

Noua subvenție Tirol 2.0 începe în martie și va consta într-o subvenție pentru locuință și pentru costurile de încălzire. Aceasta va fi plătită în două tranșe și, ca și până acum, este menită să ușureze povara asupra gospodăriilor cu venituri mici. Plata se va face în mai multe părți – mai exact, subvenția pentru costurile de locuință va fi plătită începând cu luna martie, iar subvenția pentru costurile de încălzire de la începutul noii perioade de încălzire, în toamna anului 2024.

Ca o condiție prealabilă, limitele de venit urmează să fie majorate și în acest an. Acest lucru ar trebui să permită unui număr mai mare de persoane să se califice pentru subvenție. După cum s-a raportat, o familie de patru persoane cu un venit net de 2.600 de euro pe lună ar trebui să primească subvenții de până la 900 de euro. În acest caz, acest lucru ar însemna o subvenție de 650 de euro în martie și 250 de euro în toamnă. Toate detaliile și cerințele specifice pentru subvenția Tirol 2.0 vor fi publicate pe site-ul Tirol începând cu 1 martie 2024.

Plata bonusului pentru climă continuă până în luna martie

Cel de-al doilea val de plăți ale bonusului climatic se derulează în toată Austria de la începutul lunii februarie. Acesta prevede o plată unică de până la 220 de euro, în funcție de locul principal de reședință. Sunt afectate aproximativ 570.000 de persoane care nu au primit încă prima pentru 2023. Motivele sunt, de exemplu, că nu au îndeplinit cerințele până la începutul lunii iulie 2023. Dar și că s-au mutat sau au fost uitate la momentul plății.

Toți cei care nu primesc plata ulterioară a bonusului climatic prin transfer bancar vor primi suma sub formă de voucher prin poștă în cursul lunii martie.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri