Frumoasa poveste de dragoste dintre Barack și Michelle Obama

Formează unul dintre cele mai influente și puternice cupluri din toată lumea, și, în plus, se bucură de o relație frumoasă, care a trecut testul timpului, păstrându-se intactă fără scandaluri și cancanuri. Vorbim despre Michelle și Barack Obama, a căror poveste de dragoste i-a inspirat până și pe regizorii de la Hollywood pentru un lungmetraj excepțional.

Cum s-au cunoscut Barack și Michelle Obama

În 1989, Barack Obama și Michelle Robinson ieșeau la prima lor întâlnire pentru a vedea filmul „Do the right thing”. 27 de ani mai târziu, prima lor întâlnire avea să inspire filmul „Soutshide With You”. Astăzi, pozele și momentele lor unice dovedesc cum arată traseul unei vieți fericite și cât de frumoasă este iubirea, scrie gandul.info

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a cunoscut-o pe cea care avea să-i devenă soție când Michelle lucra ca asociat în cadrul firmei de avocatură Sidley Austin. În anul 1989, Michelle a primit sarcina de a fi mentorul unui student, venit în practică de la Harvard. Numele lui era Barack Obama, iar restul a devenit istorie. Soții Obama s-au întâlnit trei ani de zile înainte de a-și uni destinele în anul 1992. Împreună au două fiice Malia și Sasha.

Fostul președinte al Americii a avut două iubite înainte de a o cunoaște pe Michelle și a se căsători cu ea. Una dintre cele două iubite este Alex McNear, o femeie care conduce o campanie ce produce energie alternativă și care locuiește într-o casă de două milioane de dolari din New York. Cei doi s-au întâlnit la Universitatea Occidental College din California și au petrecut împreună vara anului 1981. Cea de-a doua iubită a fost Genevieve Cook, cu care a fost împreună aproape un an. După această relație, Obama a întâlnit-o pe Michelle, care a devenit soția lui și Prima Doamnă a Americii. Toate aceste detalii inedite despre adolescența fostului președinte au fost publicate în cartea „Barack Obama: The Story”. Această carte este o biografie a lui Obama și a fost scrisă de David Maraniss, jurnalist al ziarului Washington Post, notează evz.ro

În calitate de Primă Doamnă, de profesie de avocat, Michelle Obama s-a implicat în multe campanii umanitare cu mare impact la nivel mondial: a militat pentru alimentația sănătoasă și sport în viața de zi cu zi, s-a implicat în asigurarea unui trai decent veteranilor de război, dar și familiilor acestora. Programul Reach Higher, ce l-a inițiat în 2014, care promovează dreptul și accesul la educație, s-a bucurat de un mare succes.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri