Andreea Marin s-a supărat iar și transmite mesaje dure

Andreea Marin a răbufnit și a dat un mesaj extrem de dur, după ce în presă au apărut mai multe informaţii conform cărora vedeta ar sta  în calea fericirii dintre Ştefan Bănică Junior., fostul ei soţ, şi Lavinia Pîrva. După ce a citit toate zvonurile publicate de presa de can can  “Zâna” a luat foc e-a dreptul  şi a lămurit, într-un final, tot ce se întâmplă între ea şi Ştefan Bănică Jr, susțin cei de la Spynews.

….
Fosta prezentatoare TV nu a mai suportat speculațiile presei cu privire la legătura ei cu tatăl fetiţei ei, aşa că a ținut să pună punct oricărui zvon în acest sens. Andreea Marin, pe lângă faptul că a infirmat zvonurile conform cărora Lavinia Pîrva nu mai are prioritate în viaţa artistul, a sărit și în apărarea  apărarea cuplului format din fostul ei soț și Lavinia.

Cum a reacționat Andreea Marin

“Să ne înţelegem bine: poate nu mă cunoaşteţi, stimaţi “jurnalişti” de ocazie. Aţi fi ştiut că privesc doar înainte. Şi că e cazul să lăsaţi oamenii în pace, căci nimeni nu se află în nici un pericol. Există doar pericolul prostiei tolerate prea mult din lumea în care traim şi care atinge cote alarmante. De aceea, veţi ramane ilustrii anonimi care visează să fie observaţi măcar fabuland în scris despre oameni care au realizat ceva in viaţă, pentru ca altfel… nu sunteţi în stare,” a scris Andreea Marin pe contul său personal de socializare.

Aşadar, după cum a spus chiar ea, “Zâna” merge înainte şi nu se mai gândeşte la relaţia cu Ştefan Bănică, ba mai mult, îl susţine şi doreşte ca toate vorbele rele să se oprească. Vezi mai jos postarea de pe facebook a Andreei Marin.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri