Galerie foto: are 21 de ani dar poartă pamperși și doarme cu suzeta în gură

Chiar dacă pare extrem de ciudat există tineri care apelează la metode extreme pentru a scăpa de  traumele suferite. Este și cazul tinerei Jess, o tânără de 21 de ani care are câteva obiceiuri care au surprins pe toată lumea.

După cum au relatat astăzi jurnaliștii de la realitatea.net, citând presa internațională, când stă acasă, Jess se transformă într-un bebeluş la propriu.

Tânăra poartă în fiecare zi pamperşi de adulţi, are suzete, bea din biberon, se joacă cu păpuşile, se îmbracă în haine croite în stilul celor pentru bebeluşi şi doarme într-un pătuţ pentru copii.

Jess se transformă într-un bebeluş deoarece pentru ea acest fapt reprezintă o terapie care o ajută să scape de trauma unui viol pe care l-a suferit la doi ani. Chiar dacă au trecut doi ani de la groaznicul incident prin care tânăra a trecut, ea simte nevoia în continuare să urmeze această terapie neconvențională, deoarece încă nu a reușit să treacă peste amintirile urâte ale abuzului.

“Ştiu că nu este normal ce fac, însă acesta este cel mai bun mod pentru mine de a uita ce mi s-a întâmplat şi de a mă bucura din nou de o copilărie inocentă, pe care nu am mai avut-o”, a spus Jess.

Logodnicul ei de 24 de ani este alături de ea în acest demers.

jess 1 jess jess2

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri