Germania. Două camionete făcute praf între două TIR-uri. Pompierii abia i-au găsit printre fiare pe șoferii morți

Doi șoferi care au murit striviți la volanul mașinilor lor au fost de nerecunoscut, după ce au fost strivite între două camioane, pe o autostradă din Germania. Imaginile surprinse la locul impactului i-au îngrozit ce cei care le-au văzut, scrie Saarbrucker Zeitung

Între Waldmohr și Homburg, pe A6, în direcția Paris, în jurul orei 15.30, marți, un camion Scania înmatriculat în Ungaria a intrat în plin, cu viteză, într-un camion de 7,5 T care oprise la capătul unui blocaj în trafic. În fața lui, un alt camion mic. Cele două vehicule de transport de mici dimensiuni au fost proiectate împreună în semiremorca staționată în fața lor.

Impactul a fost atât de puternic încât camionetele au fost lipite una de alta și transformate într-o minge de fier imensă. Șoferii lor au murit pe loc și cu greu au putut fi scoși din mașini. Șoferul camionului maghiar a fost și el grav rănit, fiind preluat de un elicopter și transportat la spital, viața lui fiind în pericol.

Șoferii altor două camioane, aflați în fața dubelor, au suferit și ei răni minore. După 4 ore de la accident, poliția încă transmitea mesaje pe Twitter șoferilor care intenționau să circule pe acea porțiune de autostradă că zona e complet închisă și e nevoie de rute ocolitoare. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

Vezi și asta

Două TIR-uri şi o camionetă s-au făcut praf DN 6, între Orşova şi Turnu Severin. Unul dintre şoferi a murit strivit în cabină

Sfârşit cumplit pentru un tânăr hunedorean, şoferul unei camionete. Tânărul de 25 de ani a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *