O româncă a fost bătută crunt de un italian care a invitat-o la cină. Femeia i-a refuzat avansurile

O tânără de 25 de ani, originară din România, dar care locuiește în localitatea italiană Carpi din provincia Modena, a ajuns să aibă nevoie de șapte zile de îngrijiri medicale după ce a acceptat invitația la cină a unui localnic în vârstă de 35 de ani. Bărbatul a încercat să o violeze sub amenințarea cuțitului și a lovit-o când l-a refuzat, dar conaționala noastră a reușit să scape și să sune la 112.

Până a convins-o să-l însoțească la el acasă, scrie Gazzetta di Modena, individul s-a comportat în cel mai frumos mod posibil, dar odată intrați în locuință, s-a transformat într-un monstru. Inițial a amenințat-o cu un cuțit și a pretins de la ea un raport sexual, dar femeia nu s-a lăsat intimidată și a refuzat. Atunci bărbatul a decis să o lovească, iar românca s-a revoltat și a fugit din apartamentul lui.

Ajunsă în stradă, tânăra de 25 de ani a sunat imediat la 112 și în scurt timp a intervenit o patrulă a carabinierilor care au stat de vorbă cu ea și au preluat toate informațiile necesare pentru a identifica agresorul. Femeia a fost transportată apoi la spital unde medicii i-au dat șapte zile de îngrijiri medicale pentru a-și vindeca rănile suferite.

Între timp, militarii au pornit pe urmele bărbatului italian de 35 de ani pe care l-au arestat la câteva ore după ce conaționala noastră a denunțat abuzul. Acesta este acuzat de sechestru de persoană și tentativă de viol.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri