Șofer de TIR român, implicat într-un accident grav pe o autostradă din Germania

Un accident cu patru camioane a blocat complet traficul pe o autostradă din Germania şi a lăsat în urmă un mort şi mai mulţi răniţi. Un român a scăpat ca prin minune cu viaţă, scrie cotidianul Donau Kurier.

Un şofer neamţ de 57 de ani n-a observat coloana de maşini din faţa sa la timp şi a intrat în ea cu TIR-ul, fără urmă de frânare, cu 80 km/h. Totul s-a întâmplat pe A9 în zona podului peste Dunăre de la Inglolstadt, scrie publicaţia Donaukurier.
 
Bărbatul a fost blocat în cabină, ca urmare a impactului. Cele trei camioane din faţa lui au fost împinse unul în altul, într-o reacţie în lanţ. Şoferul care a provocat accidentul a fost eliberat de pompieri din cabina în care rămăsese încarcerat şi dus la spital, cu răni foarte grave, unde ulterior a murit.
 
În următorul camion erau doi bărbaţi. Cabina şoferului a fost smulsă de pe şasiu şi aruncată în semiremorca următorului camion care se afla în faţa sa. Şoferul a fost, de asemenea, încarcerat, iar pasagerul a fost aruncat din cabină, prin parbriz, potrivit Libertatea.
 
Cel de-al treilea camion, condus de un şofer în vârstă de 43 de ani din România, a fost împins în remorca unui transportator auto. Rampa de încărcare superioară şi maşinile aflate acolo au căzut în cabina românului. Din fericire, ca prin minune, a fost uşor rănit şi dus la spital ca măsură de precauţie
 
Au intervenit 40 de pompieri profesionişti şi voluntari din Ingolstadt, cu 8 vehicule, 20 de lucrători de salvare cu ambulanţe, un elicopter şi un medic de urgenţă cu o ambulanţă.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri