Primar din Italia, hărțuit de o româncă. L-a amenințat cu moartea și a provocat un incendiu

O româncă a fost arestată în Campodarsego, provincia Padova, după ce a provocat un incendiu la biblioteca comunală, marcând apogeul unor acte de vandalism și amenințări care au perturbat liniștea comunității locale și, în special, a primarului Marco Schiesaro din Cadoneghe, pe care femeia îl hărțuia de ceva timp.

Un angajat al unui bar învecinat a intervenit pentru a controla flăcările înainte ca patrula de carabinieri, sub coordonarea comandantului Francesco Rosato, să ajungă la fața locului, cu sprijinul ulterior al pompierilor din Padova pentru stingerea incendiului.

Investigațiile imediate, ajutate de înregistrările sistemului de supraveghere video, au dus la identificarea responsabilei, o femeie de 27 de ani, originară din România și cunoscută autorităților.

Aceasta a fost găsită și reținută la doar 50 de metri de locul incendiului, informează Il Gazzetttino.

Presa italiană transmite că primarul era hărțuit de româncă „din motive banale”

În lunile anterioare, tânăra a fost implicată în multiple acte de vandalism în Cadoneghe, inclusiv amenințări cu moartea împotriva primarului Marco Schiesaro, lăsând mesaje de intimidare pe pereții clădirilor comunale și așteptându-l în afara biroului său de mai multe ori.

Aceste acțiuni l-au determinat pe primar să depună plângere și să solicite sprijin din partea poliției pentru a soluționa problema.

În weekend-ul trecut, femeia a mers la Campodarsego și, fără un motiv întemeiat, a intrat în bibliotecă și a dat foc la două coșuri pentru deșeuri.

Având în vedere gravitatea acțiunilor sale și pericolul social pe care îl reprezintă, femeia a fost arestată și dusă la închisoarea din Verona Montorio.Ulterior, judecătorul a hotărât eliberarea ei, cu obligația de a se prezenta în mod regulat la poliție.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri