Un șofer de TIR din România a avut o moarte cumplită în parcarea firmei din Belgia pentru care lucra: A fost zdrobit și târât 10 metri

Valerian, în șofer de TIR din România, care lucra pentru o firmă de transport din Belgia, a avut o moarte cumplită chiar în parcarea angajatorului, incidentul fiind tratat ca un accident de muncă.

Luni seară, la ora 19:10, serviciile de urgență au fost solicitate la sediul firmei de transport Louis Frisaye, din Jemeppe, după ce Valerian, care avea 60 de ani, a fost lovit de un camion, în timp ce mergea pe lângă TIR-ul lui, potrivit Sud Info.

La fața locului, echipajele au găsit scene teribile. După cum a precizat poliția, Valerian fusese zbrobit de camion, apoi târât în parcare în jur de 10 metri.

Inspectorii de muncă au transmis că incidentul s-a petrecut în zona docurilor de încărcare/ descărcare, unde Valerian se afla pentru a încărca marfă. „A coborât din camionul său când a fost lovit de un alt camion care era condus de un șofer belgian.

Victima a fost zdrobită și târâtă aproximativ zece metri”, au transmis inspectorii. S-a constatat că șoferul belgian nu consumase alcool sau droguri. Ancheta urmează să stabilească dacă erau respectate toate reglementările privind siguranța muncii.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri