Germania. Un accident de coșmar pe A8. Tir complet zdrobit, un tânăr de 28 de ani mort

Un accident mortal în care a fost implicat un camion al unei companii de transport poloneze a avut loc pe  autostrada A8. TIR-ul s-a izbit de intrarea în tunel și a fost complet zdrobit. Un șofer de 28 de ani a murit pe loc.

Tragedia s-a petrecut miercuri în jurul orei 14.30 în apropierea orașului german Gruibingen, lângă Stuttgart. Potrivit polsatnews.pl, un camion care transporta piese metalice se apropia de tunel, când șoferul și-a părăsit banda brusc, cotind spre marginea dreaptă a drumului.

Tirul s-a prăbușit în portalul de intrare în tunel. Potrivit ziarului „Stuttgarter Nachrichten”,  are citează un purtător de cuvânt al poliției, impactul a fost atât de puternic, încât șoferul de camion în vârstă de 28 de ani a rămas blocat în cabină și a murit pe loc.

Totodată, cabina a fost distrusă. Sistemul electric a încetat să funcționeze în urma impactului. Potrivit oficialilor, prejudiciul produs a fost estimat la sute de mii de euro. Polițiștii cercetează  cauzele și împrejurările producerii accidentului.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri