Accident grav în județul Iași: 7 morți după ce o ambulanță, un autocamion și un autoturism s-au ciocnit într-o curbă

Șapte oameni au murit într-un accident extrem de grav care a avut loc marți dimineaţă, 1 februarie,  la ieşirea din localitatea Bălţaţi spre Târgu Frumos, județul Iași.

„Unutocamion a intrat pe contrasens, a acroșat o ambulanță, apoi a  intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară”, potrivit ISU Iași. Au murit cele 6 persoane din autoutilitară și șoferul autocamionului.

Cine sunt cele 7 victime ale accidentului din Iași

Cele 6 victime din autoutilitară, care proveneau din două sate ale comunei Balş, lângă Târgu Frumos, lucrau în construcții şi mergeau la serviciu, în Iaşi. Şoferul autoutilitarei, Constantin P., avea doi copii.

Șoferul camionului care a produs accidentul, Radu A., împlinise în urmă cu o lună 30 de ani şi urma să se căsătorească. Potrivit sursei citate, locuia în localitatea Dumeşti, unde recent îşi achiziţionase un teren. De obicei lucra în Anglia, dar pentru o scurtă perioadă de timp s-a întors în ţară şi s-a angajat la o firmă din judeţ. Tânărul era nemulţumit de salariul din ţară şi le-ar fi spus prietenilor că urmează să plece din nou în străinătate ca să strângă bani pentru nuntă. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

blank blank

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri