Şofer de TIR amendat după ce a i-a înjurat pe vameșii de la PTF Nădlac, nemulţumit de timpii de aşteptare – VIDEO

Un şofer de TIR din Sibiu, în vârstă de 45 de ani, a fost amendat de jandarmii arădeni cu 200 de lei, după ce a provocat un scandal în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, fiind nemulţumit de timpii de aşteptare necesari pentru control.

Jandarmeria Arad a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că şoferul a fost sancţionat pentru injurii şi expresii jignitoare adresate angajaţilor din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare situat în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.
“S-a întâmplat în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 01.00, (…) şoferul de TIR s-a prezentat la punctul de trecere a frontierei, sensul de intrare în ţară şi fiind nemulţumit cu privire la timpii de aşteptare necesari pentru efectuarea formalităţilor de control şi încasare la rampa de cântărire a gabaritului, a devenit agresiv şi a început să aducă injurii şi expresii jignitoare angajatelor instituţiei respective. Echipajul de Jandarmerie aflat în serviciul de ordine publică în zona punctului de trecere a frontierei a fost sesizat cu privire la acest fapt şi a acţionat pentru aplanarea conflictului şi luarea măsurilor legale”, a transmis Jandarmeria Arad.
Bărbatul a fost amendat cu 200 de lei pentru fapta sa.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri