Gigi Becali vrea să-și facă partidul cu numele “Familia ortodoxă”

După ce s-a jurat că nu mai vrea să facă politică și a anunțat că se retrage din viața publică, Gigi Becali revine la fostul comportament care l-a scos în lumina reflectoarelor. După ce a auzit știrile conform cărora Guvernul nu va mai acorda finanțări pentru construirea de biserici Becali și-a dat în petec și a anunțat că vrea să “îmbisericească” România prin formarea unui nou partid politic care să promoveze preoții ca și primari de comune și înalții ierarhi să fie de drept senatori și deputați în Parlamentul României. 

Poate ar fi cazul ca Biserica Ortodoxă, care are oricum probleme de imagine cauzate de atacurile repetate la adresa sa din diverse motive, să se disocieze public de acest personaj care nu poate decât să arunce încă o umbră peste imaginea Bisericii noastre Naționale. 

Vezi mai jos declarația făcută de Gigi Becali la Antena 1. 

“O să facem noi un partid din oamenii Bisericii. Merg să vorbesc cu Patriarhul Daniel ca să dea binecuvântare în BOR. Să aibe voie să candideze şi preoţii şi înalţii ierarhi. Facem un partid al Bisericii şi îmbisericim România. Băgăm Înalţii Ierarhi în Parlamentul României să fie senatori şi deputaţi, iar preoţii să fie primari prin comune. Câştigăm alegerile şi prima dată dăm bani la Biserică şi pe urmă la celelalte. Aşa o să facem. Facem acum, în 2016. Familia Ortodoxă, aşa se va numi noul partid”, a spus Becali pentru Antena 1.

Aici găsești cele mai bune cărți de făcut cadou de sărbători!

Libris.ro

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri