A început campania “Arată-i pe corupți”. Susține demersul de demascare a pilelor din sistemul public

De 25 de ani pilele, fiii, fiicele, nepoții, nepoatele, cumetrii și nu în ultimul rând amantele politrucilor români au pus stăpânire pe sistemul public din România. Fără rușine, fără principii și mai ales fără de țară, acești oameni au crezut și cred în continuare că totul li se cuvine. Că simpla apartenență la un partid politic sau un grup de interese este mult mai importantă decât profesionalismul și bunul simț.

S-au înfipt ca niște căpușe odioase în banii publici și protejați de partide nu mai vor să plece de la putere. Aici nu vorbim de un partid sau de altul. Toate partidele din România au aplicat același sistem și i-au încurajat pe parveniți să se căpătuiască și să fure.

Câți dintre dumneavoastă nu v-ați lovit la un moment dat de o fiică de politruc, de o amantă a unui șef sau de o altă pilă care nu numai că a ajuns fără nici un merit în sistemul public dar a reușit să-i încurce și să-i elimine din acest sistem pe oamenii care vroiau să muncească și să-și facă treaba?

Din păcate frica de pierderea locului de muncă, frica de probeleme sau pur și simplu nepăsarea, ne-a făcut pe majoritatea să tăcem și să nu devăluim public miile de abuzuri pe care acești indivizi le fac în sistemul public din România.  Un sistem atât de încărcat de nepotisme încât este aproape sufocat și abia mai respiră.

Vă propunem să faceți cunoscute poveștile celor care au ajuns să ocupe diverse în sistemul public doar pentru că sunt rudele sau amantele cuiva. Vă rugăm să-i desconspirați pentru ca tot mai mulți români să afle poveștile celor care au distrus și distrug în continuare orice urmă de demnitate a românilor care muncesc la stat.

Așteptăm să ne trimiteți aceste dezvăluiri cu nume, cu prenume și cu dovezi concrete ale imposturii. Tot ce trebuie să faceți este să ne ajutați să-i găsim pe cât mai mulți și să le publicăm poveștile de parvenire și/sau de înavuțire pe seama statului român.

Aici nu vorbim de lucruri neapărat nelegale, deoarece știm foarte bine că politrucii își acoperă angajarea pilelor în sistemul public cu diverse concursuri trucate sau cu un singur participant. Vorbim de acte imorale, strigătoare la cer, pe care indivizii care au ajuns la putere într-un moment sau altul le comit pentru că pot și pentru că nimeni nu îi trage de mânecă.

Orice dezvăluire care va putea fi probată în urma verificărilor echipei noastre, va fi publicată pe siteul www.cititulnudoare.ro .

Așteptăm să ne scrieți la adresa [email protected]

Related Articles

1 COMMENT

  1. As vrea sa spun e despre seful politiei de la granita cu Ucraina dar mii ca il da afara pe cumnatul meu care are de platit vreo trei banci,casa etc si e rupt in fund de datorii!..Vedeti asta e problema in Romania:NU PUTEM RENUNTA LA MITA,LA SUSTINEREA NULITATILOR CATA VREME NE AU LA MANA LOR!

Comments are closed.

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri