Grindeanu a precizat care este relația sa cu Liviu Dragnea

În contextul mișcărilor de stradă din ultima perioadă și a presiunii imense puse pe Guvernul României și a Partidului Social Democrat mai multe instituții media, în special cele apropiate de președintele Klaus Iohannis, au încercat să acrediteze ideea că în PSD se pregătește o ruptură.

Din punctul de vedere prezentat de posturi TV ca Realitatea sau Digi 24, posibilele probleme din PSD ar fi generate de o relație tot mai tensionată între premierul Grindeanu și șeful PSD Liviu Dragnea.

Ce a declarat premierul Grindeanu despre relația sa cu Dragnea și Tăriceanu

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marți că nu este certat nici cu liderul PSD, Liviu Dragnea, nici cu copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, precizând că s-a întâlnit cu aceștia în cursul zilei a relatat marți după amiază Agerpres.

“Azi m-am întâlnit cu domnul Dragnea. M-am întâlnit și cu domnul Tăriceanu”, a afirmat Grindeanu la Antena 3.

Întrebat dacă este certat cu vreunul dintre cei doi, premierul a răspuns că nu.

De asemenea, întrebat dacă vrea să-i ia locul lui Liviu Dragnea în conducerea PSD, Grindeanu a afirmat că deocamdată are “foarte multă muncă de făcut la Guvern”.

“Eu, deocamdată, am foarte multă muncă de făcut la Guvern, am de implementat împreună cu echipa și cu ajutorul coaliției un program de guvernare extrem de ambițios (…) și în primul rând asta e preocuparea pe care o am”, a adăugat prim-ministrul.

Rămâne de văzut dacă lucrurile vor evolua în aceeași manieră și relația șefului Guvernului cu liderii coaliției de guvernare va rămâne în aceeași termeni.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri