Cunoscut avocat român arestat de Ziua Îndrăgostiților – și-a obligat iubita să sară de la etajul 15

Un cunoscut avocat român a fost reținut de ziua îndrăgostiților după ce iubita lui le-a mărturisit polițiștilor că acesta a determinat-o să se arunce de la etajul 15 al unui hotel.

La vremea respectivă, victima care a căzut în gol de la etajul 15 a fost internată cu grave leziuni la Spitalul Bagdasar. Numai o minune a făcut ca ea să scape cu viață. pentru că trupul a aterizat pe o plasă metalică – un soi de acoperiș al unei parcări interioare aflată în dreptul etajului șapte , care a atenuat impactul ce i-ar fi putut fi fatal. Când și-a revenit, victima a povestit anchetatorilor iadul prin care trecuse, declarații cutremurătoare care au dus la demascarea bărbatului ei.

Avocatul Irinel-Caius Iliescu a fost reținut pentru tentativă de omor săvârșită asupra unui membru de familie și șantaj în formă continuată, astăzi, fiind acuzat că a determinat-o pe iubita lui, tot avocat, să se arunce de la etajul 15 al Complexului Rin Grand Residence din București. 

Gestul șocant a fost comis de victimă pe 17 noiembrie, dar inculpatul a fost reținut doar astăzi, chiar de Ziua Îndrăgostiților, după ce femeia a reușit să le povestească anchetatorilor ce a determinat-o să se arunce de la etaj.

Potrivit procurorilor, victima s-a aruncat de la fereastra dormitorului din locuința sa pe fondul constrângerii fizice și morale exercitate de bărbat.

„Constrângerea exercitată de ILIESCU IRINEL-CAIUS asupra victimei a constat într-o stare de teroare continuă provocată de către acesta prin acțiunile și manifestările din perioada martie-noiembrie 2016, constrângere care a fost de asemenea natură încât nu a lăsat victimei nici o posibilitate concretă de a acționa altfel, ori de a se împotrivi, neputând astfel să decidă liber din cauza violențelor și presiunilor la care era supusă”, se explică într-un comunicat remis de procurori.

Bărbatul este acuzat inclusiv că a determinat-o pe femeie, tot prin agresare fizică și prin amenințări cu violența împotriva ei și a familiei ei, să-i cedeze jumătate dintr-un imobil pe care îl deținea în București, precum și să-și amaneteze autoturismul și să-i dea aproximativ 23.000 de euro.
Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București — Secția de urmărire penală și D.G.P.M.B. — Serviciul Omoruri.

 

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri