Imagini incredibile cu teroristul din Londra surprinse în timp ce medicii încercau să-l salveze

Presa britanică a publicat imagini impresionante de la locul atentatului din Londra, printre ele regăsindu-se și fotografii cu teroristul ucis de forțele de ordine.

Bărbatul care a intrat cu maşina (un Hyundai i40 gri) în mulţime pe podul Westminster, apoi în gardul Parlamentului şi a înjunghiat un poliţist este una şi aceeaşi persoană. Ar fi vorba de un bărbat de 40 de ani, de origine asiatică, ce a fost împuşcat de forţele de ordine, conform „The Telegraph“.

Un jurnalist Daily Mail a declarat că a văzut un bărbat înarmat în negru atacând un ofiţer de poliţie în faţa Parlamentului, înainte de a fi împuşcat de două sau trei ori, în timp ce încerca să forţeze intrarea în Camera Comunelor. Între timp, alţi martori au povestit că au văzut mai multe victime pe podul Westminster.

“Am văzut un bărbat masiv, în haine negre, intrând pe porţi în New Palace Yard (una dintre curţile Parlamentului ), chiar mai jos de Big Ben”, a spus el.

Suspectul avea ceva ce semăna cu un băţ în mână şi a fost oprit de poliţişti în jachete galbene, care asigurau paza Legislativului.

Jurnalist a văzut cum unul dintre ofiţeri s-a prăbuşit, aparent înjunghiat de suspect, în timp ce al doilea poliţist a fugit după ajutor. Între timp, bărbatul în negru a reuşit să fugă aproape 14 metri spre intrarea în Parlament, a adăugat martorul.

blank

În timp ce atacatorul fugea, doi bărbaţi în haine civile, probabil ofiţeri, înarmaţi, au strigat un avertisment pe care suspectul l-a ignorat, după care au tras de două sau trei ori, iar atacatorul a căzut. 

Un jurnalist BBC spune că ar putea fi doi atacatori implicaţi în incidentul de la Parlament. El citează relatări ale martorilor oculari care au făcut referire la „un barbat alb chel“ şi „un bărbat de culoare cu barbişon”.

Cel puţin cinci persoan au murit, inclusiv atacatorul, şi 40 au fost rănite rănite, miercuri, în apropiere de Podul Westminster din Londra, lângă Parlament, după ce un bărbat a lovit un grup de pietoni cu o maşină de teren. Acesta  ar fi încercat ulterior să intre în legislativul britanic, înarmat cu un cuţit, şi ar fi rănit un ofiţer de poliţie înainte să fie împuşcat de forţele de ordine, relatează Reuters. Din păcate, în atentat au fost răniți și doi români, soț și soție care se aflau în vacanță la Londra. Femeia este în stare gravă, conform unui comunicat remis de Ministerul Afacerilor Externe. 

blank

 

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri