Încă o lovitură. Cel mai mare tabloid britanic susține ieșirea UK din UE

Cu foarte puțin timp înaintea referendumului pentru ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană unul din cele mai influente tabloide britanice a început să susțină puternic ieșirea Regatului Unit din UE. Un cititor ne-a trimis una din edițiile recente ale acestui tabloid care îndeamnă, pe prima pagină, alegătorii britanici să aleagă soluția părăsirii spațiului european.

În contextul în care sondajele sunt extrem de fluide și au prezentat, în ultimele săptămâni, statistici care plasează cele două tabere aproape umăr la umăr, ajutorul dat de tabloidul britanic susținătorilor BREXIT-ului pare unul extrem de important. O veste cu adevărat proastă pentru românii care trăiesc și muncesc în UK deoarece o eventuală ieșire a Marii Britanii îi poate afecta în mod negativ pe majoritatea acestora.

Chiar dacă majoritatea țărilor europene ba chiar și Statele Unite ale Americii au transmis mesaje de susținere pentru rămânerea Regatului Unit în spațiul european se pare că tabăra celor care vor ieșirea este din ce în ce mai puternică.

The Sun este un ziar tabloid din Marea Britanie înființat în anul 1964, find considerat unul din cele mai influente tabloide nu doar din UK dar și din întreaga lume.

Referendumul pentru rămânerea sau ieșirea britanicilor din Uniunea Europeană va avea loc pe 23 iunie 2016 și rezultatul lui va avea un impact major asupra celor peste 200.000 de români care muncesc in UK.

the sun

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri