Îngrijitoare din Italia, moartă în timp ce se întorcea de la locul de muncă pe bicicletă

O tragedie devastatoare a lovit comunitatea din Acerra, în apropiere de Napoli, când Aigul Rakhmatullina, o femeie în vârstă de 50 de ani, originară din Rusia și angajată ca îngrijitoare, și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier.

Potrivit publicației Il Mediano, accidentul s-a produs în timpul zilei, în jurul orei 12:30, pe Via Portella, o șosea provincială din oraș, în timp ce Aigul se întorcea de la locul ei de muncă. Aigul a emigrat în Italia acum 20 de ani pentru a lucra ca îngrijitoare și se întorcea acasă de la o familie din Pomigliano d’Arco transmite Il Mediano.

Ea trimitea o parte semnificativă din salariu familiei sale din Rusia, unde locuia fiica ei Ezla, mama sa în vârstă și cei doi frați. În Italia, Aigul trăia într-o relație de concubinaj cu Vitaliy, un ucrainean. Cu toate că exista un conflict între țările lor natale, Rusia și Ucraina, cei doi se iubeau și se respectau reciproc, având o legătură stabilă și profundă. Din păcate, această legătură nu a fost întreruptă de conflict, ci de încă o tragedie rutieră.

În acea zi tragică, Aigul se afla pe bicicletă și era echipată corespunzător cu o vestă reflectorizantă și lumini, dar a fost lovită în spate de o mașină. Impactul a fost atât de puternic încât a fost aruncată la câțiva metri distanță și a căzut pe asfalt.

Victima a fost transportată de urgență la clinica Villa dei Fiori din Acerra, dar, din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat la ora 21:00 din cauza rănilor suferite. Autoritățile au dispus efectuarea unei autopsii asupra corpului victimei, care a fost efectuată la camera mortuară a spitalului din Napoli, și o expertiză tehnică pentru a reconstitui dinamica și cauzele accidentului.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri