Sfârșit teribil pentru un șofer român în Italia. A murit străpuns de un stâlp de metal

În apropierea orașului Chioggia, situat lângă Veneția, a avut loc un tragic accident rutier în seara zilei de luni, 8 ianuarie, la ora 20:30. Incidentul a avut loc pe șoseaua cunoscută sub numele de Romea, în apropierea distribuitorului Amico 14, imediat după traversarea podului peste râul Brenta.

Un camion cu plăcuțe de înmatriculare românești, care se îndrepta spre Veneția, a părăsit carosabilul pentru motive încă necunoscute, iar cercetările sunt în desfășurare pentru a stabili cauzele exacte ale incidentului.

Camionul transporta electrocasnice și, într-un moment nefericit, a derapat, izbindu-se cu putere de un stâlp metalic de pe marginea drumului, înainte de a ieși în afara șoselei și de a rămâne blocat. Impactul extrem de violent a fost fatal pentru șoferul camionului, un bărbat de naționalitate română, care a fost, se pare, lovit sau străpuns de același stâlp metalic care a pătruns în cabina camionului.

Echipele de intervenție au sosit rapid la locul accidentului, inclusiv paramedicii de la serviciul medical de urgență 118 dintr-un spital din apropiere, dar, din nefericire, nu au putut decât să constate decesul șoferului camionului. La locul accidentului s-au aflat și carabinierii, pompierii și polițiștii locali pentru gestionarea situației.

Investigațiile preliminare sugerează că nu au fost implicate alte vehicule în accident, indicând că acesta a fost un incident izolat, dar cu consecințe tragice, întrucât camionul a lovit puternic un stâlp de fier, probabil un indicator rutier, care a pătruns în cabina șoferului, provocându-i moartea.

blank

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri